ایران و کره شمالی در حال ساخت بمب اتمی مشترک هستند!
روزنامه امریکایی واشنگتن پست در مقالهای که روز پنجم آوریل به چاپ رساند، ضمن مطرح ساختن طبیعت سومین انفجار اتمی در کره شمالی، موضوع احتمال همکاریهای اتمی بین ایران و کره شمالی را مورد نقد و بررسی قرار داد و بیتردید هدف از چنین آزمایشی، طراحی آن برای نصب و مونتاژ در دماغه موشک "نودونگ" است که از این موشک به عنوان مادر موشکهای "شهاب" ایران یاد میشود.
واشنگتن پست ادامه داد: اصلاح قطر بمب و تنظیم چاشنی برای قرار دادن در نوک موشک، موضوعی است که در مورد ایران موضوع ابهام و شک و تردید آژانس بینالمللی انرژی اتمی قرار داشته و از جمله سوال هایی است که ایران تاکنون از دادن پاسخ به آن ها اجتناب کرده است.
این روزنامه امریکایی افزود: ایران و کره شمالی ضمن داشتن همکاریهای نزدیک نظامی و موشکی، دارای یک قرارداد 10 ساله "همکاریهای فنی و علمی" با یکدیگر هستند. این قرارداد در تهران با حضور محمود احمدینژاد و فریدون عباسی (رئیس سازمان انرژی اتمی ایران) از یک سو و از سوی کره شمالی توسط "کی یون نام" (دومین مرد قدرتمند آن کشور) به امضا رسید. کی یون، کسی است که قرارداد همکاریهای فنی و علمی مشابه کره شمالی با سوریه را نیز با دولت بشاراسد امضا کرده بود.
احتمال استفاده از اورانیوم در سومین انفجار اتمی کره شمالی از یک سو و از سوی دیگر، افزایش قابل ملاحظه تعداد سانتریفیوژهای "ای-1" ایران طی سال گذشته، میتواند نتیجه همکاریهای نزدیکتر ایران و کره شمالی در تکمیل نیازهای مرتبط با دومین مسیر دستیابی به بمب اتمی باشد.

در صورت اثبات این فرضیه که "سومین آزمایش اتمی کره شمالی با استفاده از اورانیوم غنیشده صورت گرفته" تردید در مورد همکاری اتمی ایران و کره شمالی و تقویت این شموضوع که ایران همچنان به دنبال دست یافتن به ظرفیت ایجاد یک انفجار اتمی است، افزایش خواهد داد.
همچنین شورای سیاست خارجی آمریکا در گزارشی اعلام کرد: دولت باراک اوباما در حال بررسی این موضوع است که ممکن است ایران و کره شمالی در پروژه مشترک سلاح هسته ای، موفق شده اند.
در گزارش روزنامه آمریکایی ورلد تریبیون، با عنوان "آیا حالا ایران مالک بمب اتمی است؟" آمده است: برخی این عقیده را دارند که ایران کلاهک هسته ای نظامی را در کره شمالی مورد آزمایش قرار داده است.
در بخش دیگری از این گزارش نیز توضیح داده شده است: ظهور بمب اتمی ایران به معنی شکست گسترده سیاست خارجی آمریکاست. این بحران از جمله بحران هایی نیست که جان کری آمادگی رویارویی با آن را در نخستین ماه های وزارت خارجه خود داشته باشد.
ایران بارها اتهامات غرب را رد کرده و بر صلح آمیز بودن برنامه هسته ای خود تاکید کرده و تولید بمب اتمی را برخلاف مبانی دینی و اخلاقی دانسته است.